Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
304
A megoldás kiszámítását is kérném hozzá, előre is köszönöm. (Vektorokat is ki kell számolni).
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
b) 9*4=36
1

c)
(4*2)/2=4
(6*1)/2=3
(4*3)/2=6
1

d)
36-(4+3+6)=23
1