Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szinusz, koszinusz, tangens

Főoldal » Középiskola » Matematika
263
Előre is köszönöm a válaszokat!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a="c"*sinalpha=25*sin35°=color(red)("14,34" \ "cm")`

`"b"="c"*cosalpha=25*cos35°=color(red)("20,48" \ "cm")`

`"m"_"c"="b"*sinalpha="20,48"*sin35°=color(red)("11,75" \ "cm")`

Az ábrát a linkre kattintva eléred: https://www.geogebra.org/calculator/nbsgy7zj


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
0