Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segíts a fizikában!

Főoldal » Középiskola » Fizika
641
α(alfa)=45°

t1=1,1×t2

μ=?

--------------------------------------

α-a lejtő hajlásszöge(ábra)

t1-ereszkedési idő

t2-emelkedési idő

μ-súrlódási együttható/tényező

vo-kezdősebesség(ábra)

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, súrlódás, Fizika surlódási együttható, Tényező
-1
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Nem érted, hogy a feladatot nem tudjuk megérteni ilyen kiírásokból?
https://www.leckesegito.hu/kerdesek/index.php?qa=1555
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazifeladat-kerdesek__9089984
Ha rendesen le van írva, rajzolva, akkor szívesen segítünk.
1