Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértan

Főoldal » Általános iskola » Matematika
290
Adott egy 6 cm sugarú kör és ebben a körben egy 4 cm húr.
Számítsd ki a kör középpontjának távolságát az adott húrtól.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
GYÖK(6²-(4/2)²)=GYÖK(36-4)=GYÖK32=5,6569 cm
0