Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
311
Segítséget szeretnék kérni a matematika házi feladatban
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Kép csatolva matematikaabol
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`4/5`=`8/10`=0,8
`2/3`=0,6 és a hatos fölött van egy pont
`11/2`=`55/10`=5,5
2`1/6`=`13/6`=2,16 a hatos fölött van egy pont
-`9/4`=-`225/100`=2,25
`8/9`=0,8 a nyolcas fölött van egy pont

1,4=`14/10`=`7/5`
-0,25=-`25/100`=-`1/4`
5,125=`5125/1000`=`41/8`
3,3=`10/3`
-8,8=-`80/9`
0,16=`1/6`
1