Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika. Ebben a feladatban szeretnék segíteni kérni.Köszönöm előre is.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
380
A metrószerelvény egyenes vonalú egyenletes mozgást végez:
10mp alatt 50m utat tesz meg
Mekkora a sebessége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`s=v/t=(50 \ m)/(10 \ s)=color(red)(5 \ m/s)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
1