Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Я додав малюнок

Főoldal » Középiskola » Matematika
378
Matem
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Először is kiszámítjuk hány tanuló járt egyáltalán előadásokra: `220 - 10 = 210`

Aztán kiszámítjuk, hogy összesen hány látogatás történt: `142 + 165 = 307`

Az összes látogatás és a látogatók különbsége megadja, hogy hányan voltak minkét intézetben: `307 - 210 = 97`

Az egyes intézeteket látogatók számából kivonva a minkét intézetet látogatókat, megkapjuk a kizárólag azt az intézetet látogatókat:
    • színház: `142 - 97 = 45`
    • mozi: `165 - 97 = 68`

Ellenőrzés: `45 + 97 + 68 + 10 = 220`
0