Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikai mennyisegek

Főoldal » Középiskola » Fizika
280
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`360 \ "nap" = 360*24*60^2=color(red)(31.104.000 \ s)`


`240 \ h=240*60^2=color(red)(864.000 \ s)`


`"8,4" \ "min"="8,4"*60=color(red)(504 \ s)`


`120 \ t=120*10^3=color(red)(120.000 \ kg)`


`360 \ g=360*10^-3=color(red)("0,36" \ kg)`


`240 \ mg=240*10^-6=color(red)("0,00024" \ kg)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
0