Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget szeretnék kérni ❤️‍

Főoldal » Általános iskola » Matematika
306
Hány pozitív osztója van 2541nek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Szeretnek segítséget kérni.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2541=3¹·7¹·11²
Osztók száma= (1+1)·(1+1)·(2+1)=12

A hatványkitevőkhöz hozzáadsz egyet és összeszorzod.
1