Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsetek légyszives. Csatoltam képet

Főoldal » Általános iskola » Matematika
293
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`18/10="1,8"`

`18*"0,1"="1,8"`

`18/(3/4)=24`

`18-20="-2"`





`"0,3"*10/3=1`

`"0,3"/(3/2)="0,2"`

`"0,3"-2="-1,7"`

`"0,3"+1/3="0,"6dot3`

`18-20="-2"`






`2/3+1="1,"6dot6`

`2/3*("-1")=-2/3`

`(2/3)/(-1)=-2/3`

`2/3-1="-0,"3dot3`

`2/3*0=0`

`(2/3)/0=0`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
2