Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Legyszi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
328
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Kérlek!!!!
0

3²+4²=9+16=25 (3+4)²=7²=49 Döntsd el hogy melyik a nagyobb!
5²+7²=25+49=.... (számold ki) (5+7)²=12²=.... (számold ki) Na vajon melyik a nagyobb?
2³+3³=8+27=35 (2+3)³=5³=125 Döntsd el hogy melyik a nagyobb!
5³+6³=125+216=.... (számold ki) (5+6)³=11³=.... (számold ki) Na vajon melyik a nagyobb?
1