Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Legyszi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
300
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(-2)³=-8; (-5)³=-125; (-6)¹=-6; (-1)⁴=1; (-2)⁷=-128; (-10)⁴=10000; (-3)⁵=-243; (-20)²=400

Negatív szám páratlan kitevőjű hatványa negatív. Negatív szám páros kitevőjű hatványa pozitív.
-1