Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszi írjatok

Főoldal » Általános iskola » Matematika
279
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4⁴=4·4·4·4=256
3³=3·3·3=27
Innentől kezdve ezzel az elvvel meg tudod csinálni. Nézd át a hetedikes könyvben a hatványozás definícióját!

6³=216
10⁴=10000
2⁷=128
5⁴=625

1