Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matekházi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
311
4/1*5+4/5*9+4/9*13+…+4/2013*2017=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Az előzőekhez hasonlóan:

`4/(n*(n+4))` = `1/n-1/(n+4)`

`1/1-1/2017` = `2016/2017`
3