Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sorozatok, egyenletrendszerek

Főoldal » Középiskola » Matematika
340
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a_(n+1)/a_n` = `((4(n+1))/((n+1)!))/((4n)/(n!))` = `(cancel(4)*cancel((n+1)))/((cancel(n+1))*cancel(n!))*(cancel(n!))/(cancel(4)n)` = `1/n`
0