Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazállapotok

Főoldal » Középiskola » Matematika
366
Magyarázattal szeretném egy diákismerősömnek pótvizsgára
Köszönöm szépen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.)
a.)
`"A"cap"B"=color(red)({a,k,á})`

`"B" \ "\" \ "A"=color(red)({r,s})`

`"A" \ "\" \ "B"=color(red)({c})`

`"A"cup"B"=color(red)({a,k,á,c,r,s})`

`("A"cup"B") \ "\" \ ("AcapB)=color(red)({c,r,s})`

`("A"cap"B") \ "\" \ ("AcupB)=color(red)({})`


b.)
`bar("B" \ "\" \ "A")=color(red)({a,k,á})`




2.)
https://www.geogebra.org/calculator/ke6jk9rs

A linkre kattintva megtudod nézni az ábrát és letudod rajzolni és beszínezni amit kér.


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0