Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika pótvizsga

Főoldal » Középiskola » Fizika
473
Mekkora sebességgel haladt az a szán, amelyik vízszintes havon 50 m-es úton fékeződött le? A szán és a hó közötti csúszó súrlódási együttható 0,08.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`"v"_0=sqrt(2*"s"*"g"*mu)=sqrt(2*50 \ "m"*"9,81" \ "m"/"s"^2*"0,08")=color(red)("8,86" \ "m"/"s")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0