Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika pótvizsga

Főoldal » Középiskola » Fizika
371
Egy 30°-os lejtőn egy test 4 m/s² gyorsulással mozog lefelé. Mekkora a csúszó súrlódási tényező a lejtő és a test között?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`mu=(g*sinalpha-a)/(g*cosalpha)=("9,81" \ "m"/"s"^2*sin30°-4 \ "m"/"s"^2)/("9,81" \ "m"/"s"^2*cos30°)=color(red)("0,1065")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0