Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hányat üt

Főoldal » Általános iskola » Matematika
365
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Minden félórában 1-et:24*1=24
Egész órakor összesen: 2*(1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12)=2*78=156

Összesen 24+156=180-at üt 24 óra alatt.
0