Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
368
Gyök alatt (-3)^2 mennyi az eredmény? hogy kell beütni a számológépbe pontosan?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(-3)²=9
Ez a gyök alatt = 3

Nekem casio Fx 991 ce x gépen van. Beütöm a gyököt majd (-3)² és = ekkor kiírja hogy 3.
0