Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos szükségem lenne a megoldásra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
371
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia, küldöm a feladat megoldását!


(120 : 4 + 2 + 8) : 5 = 8

120 : 4 – 2 + 8 + 5 = 41

[(120 + 4) • 2] : 8 + 5 = 36

[120 : (2 + 8)] • 5 = 60
Módosítva: 2 éve
1