Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sürgős 3 feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
372
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5. feladat
Megoldás: x=1, ha visszahelyettesíted akkor egyenlőséget fogsz kapni.

6. feladat.
Megoldás: x1 = -1 és x2= 2
Szintén ha visszahelyettesíted, akkor egyenlő lesz a két oldal. (először az egyikre, majd a másik x-re)

7. feladat:
-x + 5 < 2x -1
6 < 3x
2 < x

Csatoltam képeket, ott grafikusan vannak ábrázolva a függvények.
Módosítva: 2 éve
0