Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok. Segit valaki a matekban? Sürgős

Főoldal » Általános iskola » Matematika
333
A nyári táborban 165-nél több de 195-nél kevesebb gyerek volt.Ha 16-os csoportokba osztották őket, senki nem maradt ki. Hány gyerek lehetett a táborban?
2.
Legalább hány üveggolyónk van,ha hármas, négyes, ötös vagy hatos kupacokba szétrakva egyetlen golyó sem marad ki?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Megkeresed a 16-nak azt a többszörösét ami 165 és 195 közé esik.
11·16=176
12·16=192

Vagy 176 vagy 192 gyerek volt a táborban.

legalább 3·4·5=60 db golyó van
0