Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sebesség. Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
418
Számítsd ki az autó sebességét ha 20 perc alatt 30 km tett meg. Hogyan kell kiszámolni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`v=s/t`

`s=30` `km`

`t=2/3` `h`


`v=30/(2/3)=90` `(km)/h`
0