Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika SOS

Főoldal » Középiskola » Fizika
585
1m/s sebességgel halad es 3km tesz meg de mennyi idő alatt? Valaki segítene
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
v = 1 m/s
s = 3 km = 3000 m
------------------------
v = s/t => t = s/v = 3000 s = 50 perc
0