Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Renáta rajzolt egy négyszöget. Két párhuzamos oldalának hossza 10 cm-es 14 cm, a négyszög területe 60 cm2

Főoldal » Általános iskola » Matematika
375
Milyen négyszöget rajzolt Renáta?
Számítsd ki milyen távol van egymástól a két párhuzamos oldal!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Egy trapézt rajzolt!

`"m"=(2*"T")/("a" \ + \ "c")=(2*60)/(10+14)=color(red)(5 \ "cm")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0