Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Út/idő Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
3033
Egy fecske sebessége 25m/s .Mennyi utat tesz meg 1 perc alatt ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
A fecske 1 perc alatt 1500 métert tesz meg.
25x60=1500
1

v=25 m/s
t= 1min=60s
s=v*t=25*60=1500m
3