Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fogalmazás Pál utcai fiúk

96
Sziasztok!kellene egy 17-19 mondatos fogalmazás (levél formàban)a Pál utcai fiukból, hogy Geréb levelet ír Bokának
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Irodalom

Válaszok

1
Kedves Boka!

Remélem, soraim jó egészségben találják. Nehéz szívvel írok neked, mert tudom, hogy amit tettem, megbocsáthatatlan. Mégis szeretném, ha megértenéd az érzéseimet és a helyzetemet.

Az utóbbi időben sok minden történt velem, és sajnos rossz döntéseket hoztam. Nem találom a megfelelő szavakat, hogy kifejezzem, mennyire sajnálom a viselkedésemet. Elárultam a barátaimat és a Pál utcai fiúk hűségét, amiért most mélységes szégyent érzek.

Amikor az ellenséghez csatlakoztam, azt hittem, hogy az ő oldalán jobban boldogulhatok. Tévedtem. Most már látom, hogy az igazi erő a barátságban és az összetartásban rejlik, amit ti képviseltek. Rájöttem, hogy a Pál utcai fiúk közössége pótolhatatlan, és soha nem lett volna szabad elárulnom titeket.

Boka, kérlek, fogadd bocsánatkérésemet. Tudom, hogy idő kell a bizalom visszaállításához, és megértem, ha most nem tudsz megbocsátani. Mégis reménykedem, hogy egy nap újra a barátod lehetek, és bizonyíthatom, hogy méltó vagyok a csapatba való tartozásra.

Szeretném helyrehozni a hibáimat és visszaszerezni a tiszteleteteket. Bármit megtennék, hogy visszanyerjem a bizalmatokat, és újra a Pál utcai fiúk között harcolhassak az igazságért és a becsületért.

Bízom abban, hogy megértésedre és megbocsátásodra találok. Szükségem van rátok, a barátságotokra és az útmutatásotokra, hogy jobb emberré válhassak.

Baráti üdvözlettel:
Geréb

---

Ez a levél igyekszik tükrözni Geréb megbánását és vágyát a barátság és a közösség helyreállítására. Remélem, megfelel az elvárásoknak és segít a feladat teljesítésében.
0