Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
324
A megoldás kiszámítását is kérném hozzá, előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
fej: `1/2` írás: `1/2`

a) mind fej: (`1/2`)⁸=`1/256`
b) mind írás: (`1/2`)⁸=`1/256`
c) 1 fej 7 írás: 8·(`1/2`)⁸=....
d) 7 fej 1 írás: 8·(`1/2`)⁸=....
1