Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
318
A megoldás kiszámítását is kérném hozzá, előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
hatos valószínűsége: `1/6` és a nem hatos valószínűsége: `5/6`

a) `5/6`·`5/6`·`5/6`·`5/6`=`625/1296`

b) `1/6`·`5/6`·`5/6`·`5/6`=`125/1296`

c) `5/6`·`1/6`·`5/6`·`5/6`=`125/1296`

d) `1/6`·`5/6`·`5/6`·`5/6`·4=`500/1296`




0