Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
317
Egy játszótér28%-a füves, van homokozó, hinta, mászóka és aszfaltozott tollaslabda-pálya. A füves terület123,2 m2. Hány m2 az egész játszótér területe?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
28%=123,2 m²
1%=123,2:28=4,4 m²
100%= 100·4,4=440 m² a játszótér
0