Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sebesség, Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
2105
Egy sólyom a 2km-es utat 180 s.alatt tette meg .Mennyi volt eközben a sebessége ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
s=2 km = 2000 m
t=180 s
V= s/t=2000/18 m/s
0

s= 2km= 2000m
t= 180s
v= s/t = 2000/180= 11,11 m/s

2