Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Merőleges, párhuzamos egyenesek 11. Osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
370
Sziasztok az ELSŐ feladatban kérném a segítségeteket! Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
párhuzamos:
`color(red)(-x+5y=2)`
`color(red)(2x-10y=-6)`


merőleges:
`color(red)(10y+2y=-5)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
1