Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
324
Egy építkezésen egy 80 kg tömegű ember a 20 kg tömegű vödröt 5 m magasra kézben viszi fel. Mekkora a munkavégzésének a hatásfoka?

Kérem valaki vezesse le a megoldást!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`eta=("m"_"e"*"g"*"h")/("m"_"v"*"g"*"h")*100=("m"_"e")/("m"_"v")*100=(20 \ "kg")/(100 \ "kg")*100=color(red)(20 \ %)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
1