Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Körrel kapcsolatos feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
354
Milyen hosszú az a húr, amely a 8 cm átmérőjű kör középpontjától 2 cm távolságra van?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
2*gyök((8/2)²-2²)=2*gyök12=gyök48=6,93
-1

`x=2*sqrt(4^2-2^2)=color(red)("6,93" \ "cm")`
0