Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Cosinus

Főoldal » Középiskola » Matematika
329
Számítsa ki számológéppel a lehető legpontosabban.
Add meg az eredményt négy tizedesre kerekítve.
cos43*17’+tg63*30’37”=
(A csillag kör lenne eredetileg)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`43°17'=43+17/60="43,2833"°`

`63°30'37''=63+30/60+37/3600="63,5103"°`

`cos"43,2833"°+tg"63,5103"°=color(red)("2,7346")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0