Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elektromos áramkörök I.

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
321
Határozd meg a fenti áramkörben lévő három ellenállás összellenállását!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

2
Adatok:

R1=360 ohm
R2=1,2 k.ohm
R3=800 ohm
V emf=28 V
1

`R_1+R_2 \ X \ R_3=360 \ Omega+1.200 \ Omega \ X \ 800 \ Omega=color(red)(840 \ Omega)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
1