Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Testátló

Főoldal » Általános iskola » Matematika
347
Mekkora egy 6,7 és 11mm oldalú téglatest V-a és A-e illetve lapatloinak és test átlóinak hossza ??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Segitssss
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
A téglatest harmadik oldala mennyi?
Módosítva: 2 éve
0

V=6·7·11=... mm³
A=2·6·7+2·7·11+2·6·11=... mm2
Testátló=gyök alatt (6²+7²+11²)=... mm

A kiszámítást rád bízom.
Módosítva: 2 éve
0