Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat segítséget kerek sürgős

Főoldal » Általános iskola » Matematika
297
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
sin (225)= - sin (225-180) = - sin (45) = - 2 /2
cos²(50)+cos²(40)=cos²(50)+sin²(50)=1 mivel cosα=sin(90-α)
sin(115)+cos(205)=sin(65)-cos(205-180)=cos(25)-cos(25)=0 mivel sinα=sin(180-α)
Az utolsóhoz tanultátok az addíciós tételeket?
0