Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika-csigák

Főoldal » Általános iskola » Fizika
328
A 63-as feladat c.) d.) e.) f.) pontok megoldásában kèrnèk segítséget!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
C) 5 kg=2,5*2¹(a kitevő 1-gyel kevesebb, mint a csigák száma2-1=1)
Módosítva: 2 éve
0

E) 0,5 kg=4 kg : 2³(itt is 4-1=3)
0