Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
341
Kérlek tudnátok segíteni! Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Igazából csak három képletet kell használni (ha jól láttam) és néhol átalakítani őket, és néhány helyen átváltani a mértékegységeket. Hidd el nem nehéz.

Segítségképpen:
R = U/I
Q = I*t
W = U*Q
Módosítva: 2 éve
1