Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Bruttó nettó ár feladat?

Főoldal » Középiskola » Matematika
366
Csoportosítani kell őket!! Köszönöm előre is!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Másik két kérdésednél már kétszer leírtam a választ. Most írom le utoljára.

ÁFA= nettó ár 27%-a (a te esetedben)
Nettó+ÁFA=Bruttó a te esetedben nettó*1,27=bruttó

Ennyivel meg tudod csinálni a tesztet.

Ha ezeket nem tanulod meg akkor az ágazati vizsgád / szakmai vizsgád nem fog sikerülni.
0