Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nettó ár számítás? Sos segítség

Főoldal » Középiskola » Matematika
376
Mosógép
Bruttó ár: 69999 Ft
Ár kulcs: 27%
Nettó ár:?

Előre is köszönöm! Sos
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
bruttó: 69999
ÁFA: 27% (ez a nettó ár 27%-a)

Nettó + ÁFA = BRUTTÓ

Nettó·1,27=69999
Nettó=55117 Ft
Módosítva: 2 éve
0