Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

ÁFA számítás SOS? Segítség!

Főoldal » Középiskola » Matematika
389
Vajkrém 225 g/db
Bruttó ár: 218 Ft
Nettó ár: 172 Ft
Mennyi az ÁFA összege?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
nettó+ÁFA=bruttó
172+ÁFA=218 /-172
ÁFA=46 Ft
46/172=0,2674=26,74%~27%
0