Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kerlek segitsetek!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
348
Két kocka egy-egy oldallapjának a területének aránxa 4:25
a) mekkora a hasonlóság aránya?
b) mekkora a felszínük aránya?
c) mekkora a térfogatuk aránya?

Előre köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A) 2:5=λ
B) 4:25=λ²
C) 8:125=λ³
0