Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezt a feladatot szeretnem megoldani ami holnapra kell elore is koszonom aki segit

Főoldal » Általános iskola » Matematika
674
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Segítség:
3.sor= 2.sor : 1.sor
2. sor = 1.sor * 3.sor
1.sor = 2.sor : 3.sor
180°=3. sor + 4. sor (egy belső szög nem lehet nagyobb 180°-nál)
5.sor = 1.sor * 4.sor
Módosítva: 2 éve
0