Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora középponti szög tartozik a 28 cm sugarú körben a 360 cm2 területű körcikkhez?

Főoldal » Középiskola » Matematika
337
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
szög, matek, Körcikk
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Tkörcikk= r²·π·α/360
360=28²·π·α/360
α=52,62 fok
0