Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy kör középpontja a C (3;4) pont sugarak 6 egység.

Főoldal » Középiskola » Matematika
350
Írja fel a kör egyenletet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(x-u)²+(y-v)²=r²
C(u;v) r

Egy kör középpontja a C (3;4) pont sugarak 6 egység.

A te esetedben u=3, v=4 és r=6.
Ezeket a számokat beírod és kapod a megoldást: (x-3)²+(y-4)²=6²=36


1