Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikaaa

Főoldal » Középiskola » Fizika
360
Homogén 4,8*10^-4 T indukciójú mágneses mezőbe 2,5*10^6 m/s sebességű protont lövunk, az indukcióvonalakra merőlegesen. Mekkora sugarú körív alakú pályára tér a proton? p^+=1,6*10^-19 C, m_p=1,67*10^-27 kg
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`"r"=(m*v)/("B"*"p"^+)=("1,67"*10^-27 \ "kg"*"2,5"*10^6 \ "m"/"s")/("4,8"*10^-4 \ "T"*"1,6"*10^-19 \ "C")=color(red)("54,36" \ "m")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
1