Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna fizika leckében segíteni

Főoldal » Általános iskola » Fizika
324
írd be a transzformátor hiányzó adatait Rsz =______ Up=230V Np=600 Pp=_______ Ip=_____________ Usz=_______ Nsz=120 Psz=_______ Isz=5A
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
https://zrinyi-encs.edu.hu/fizika/fizika8/a_transzformtor.html

Használd a képleteket csak be kell helyettesíteni és kiszámolni remélem nem okoz gondot.
0